Den tyske midtbanespiller scorede for anden runde i træk, da Juventus vandt 1-0 ude over Lazio.

Rom. Juventus er storfavorit til at vinde det italienske fodboldmesterskab for sjette sæson i træk, og Torino-klubben har fået en god start på denne sæson.

Lørdag aften blev det til sæsonens anden sejr af to mulige, da Juventus vandt 1-0 ude over Lazio.

Sami Khedira blev matchvinder, da han midt i anden halvleg scorede kampens eneste mål.

Den tyske midtbanespiller kom også på scoringstavlen i første spillerunde, hvor Juventus vandt 2-1 hjemme over Fiorentina.

Lazio har det traditionelt meget svært mod Juventus, men hjemmeholdet gjorde det godt i første halvleg af kampen, der blev afviklet i meget høj varme på det olympiske stadion i Rom.

Juventus-debutanten Medhi Benatia, der vikarierede for Leonardo Bonucci i mestrenes forsvar, måtte sparke bolden væk for snuden af Ciro Immobile, lige da Lazio-angriberen gjorde sig klar til at score.

Juventus kom bedre med efter pausen, og Paulo Dybala var tæt på, da han sendte bolden lige forbi Lazios mål.

Midt i anden halvleg sendte Juventus den dyrt indkøbte angriber Gonzalo Higuain på banen.

Matchvinderen fra kampen mod Fiorentina var dog ikke involveret, da Juventus kom foran kort efter.

Paulo Dybala sendte bolden frem til Sami Khedira, der resolut drejede rundt og sendte bolden fladt og diagonalt i mål.

Herefter havde Lazio ikke det store modsvar, og den stærke Juventus-defensiv kørte sejren hjem.

Til sidst var gæsternes indskiftede debutant Marko Pjaca tæt på at score, men efter et par fikse træk måtte kroaten se sin afslutning blokeret af Lazio-målmand Federico Marchetti.

I lørdagens sene kamp vandt Napoli 4-2 hjemme over AC Milan.

Nyindkøbet Arkadiusz Milik scorede to gange for hjemmeholdet i første halvleg, men inden for de første ti minutter i anden halvleg fik M'Baye Niang og Suso sørget for balance i regnskabet.

Cirka et kvarter før tid fik Jose Maria Callejon scoret til 3-2 for Napoli, hvorefter Milans Juraj Kucka blev udvist.

Senere røg også M'Baye Niang ud, og til sidst lavede Alessio Romagnoli selvmål.

Juventus topper den italienske Serie A med seks point, mens Napoli har fire point.