Sergio Ramos udlignede til 1-1 på hovedstød kort før tid. Forinden havde Luis Suarez bragt FC Barcelona foran.

På et propfyldt Camp Nou måtte FC Barcelona lørdag nøjes med 1-1 mod Real Madrid i fodboldens El Clasico.

En chancefattig første halvleg sluttede 0-0, før Luis Suarez efter 53 minutter bragte hjemmeholdet foran 1-0 på hovedstød.

Først få sekunder før den ordinære spilletids udløb udlignede Sergio Ramos til 1-1.

Resultatet betyder, at formstærke Real Madrid efter 14 kampe stadig fører Primera Division med seks point ned til Barcelona og nu ikke har tabt i 33 kampe i træk i alle turneringer.

Mens gæsterne således havde fordel af øjeblikkelig formstyrke, var de bagud i forhold til skader.

Blandt andet sad både Gareth Bale, Toni Kroos og Alvaro Morata ude. Cristiano Ronaldo mødte til start med den potentielle skatteskandale hængende på skuldrene.

I Barcelona-lejren, som kun havde hentet to sejre i de seneste seks kampe, valgte træner Luis Enrique at lade den tilbagevendte anfører Andrés Iniesta starte på bænken.

Han var savnet, og allerede efter to minutter viste Real Madrid tænder.

Ronaldo førte bolden frem og fandt Lucas Vasquez, som i feltet blev bremset klodset af Javier Mascherano og med god sag appellerede for straffespark. Dommer Carlos Clos Gomez' fløjte forblev dog tavs.

Man fristes til at tro, at der der var blevet dømt straffespark, hvis det var sket senere i kampen. Javier Mascherano ser i hvert fald en kende langsom ud i situationen.

Derfra faldt første halvleg til ro efter en hektisk start og fandt sin rytme.

Barcelona manglede dog igen den skarphed i afleveringerne, som holdet ellers er så berømmet for.

De første 45 minutter viste også, at Real Madrid - selv om gæsterne dominerede - ikke er det samme hold uden Bale på banen.

Som sådan blev første halvleg en chancefattig affære, hvor Barcelonas Luis Suarez fik en god skudmulighed blokeret, før Ronaldo bød ind med et par gode, men ufarlige skud. Derudover bestod dramaet primært i et par appeller for hånd på bolden i begge felter.

Først efter 53 minutter fik hjemmepublikummet noget at juble over.

Luis Suarez fik alt for meget plads af Raphael Varane i Madrid-feltet og kunne ud af det blå heade Neymars frisparksindlæg i nettet fra nært hold til 1-0.

Det var ikke mange chancer, som opgøret havde budt på, men i det 53. minut sendte Luis Suarez stadion i ekstase, da han scorede til 1-0 mod Real Madrid.

Det var angriberens niende ligamål i sæsonen, men det vil nok blive diskuteret, om han kom fra en offside-position.

Scoringen tvang gæsterne til at satse mere, og Iniesta kom ind for at sikre Barcelona bedre boldkontrol på midtbanen.

Blot syv minutter senere svang Iniesta dirigentstokken med en perfekt aflevering til Neymar, som snød sin oppasser, men i den direkte duel med Real Madrids målmand skød lige over mål.

Barcelona lignede pludselig sig selv og producerede flere store muligheder for at øge føringen.

Først fire minutter før tid var Real Madrid tæt på, da Sergio Ramos headede et indlæg en meters penge over mål.

Kort efter fik Cristiano Ronaldo et hovedstød blokeret lige foran målstregen.

Og da der manglede godt ti sekunder af den ordinære spilletid udlignede Ramos så til 1-1 på hovedstød efter en dødbold.

Få sekunder før ordinær spilletid, gjorde Sergio Ramos det umulige og sendte bolden i Barca-kassen på en dødbold. Kampen endte 1-1!

Efter nu i alt 233 El Clasico-opgør har Real Madrid 93 sejre, FC Barcelona har 91, og 49 gange er slaget endt uden vinder.