KØB PLUS!

Så tæt på: City snød Sørensen til sidst

Thomas Sørensen var med fra start, men han var chanceløs, da Manchester City tog sejren sent i FA Cup-opgøret.

Thomas Sørensen spillede hele kampen, men kunne ikke forhindre Manchester City i at løbe med sejren i fjerde runde af den store engelske pokalturnering FA Cup.

Her tabte Stoke nemlig 1-0 til de forsvarende engelske mestre på en sen scoring af Pablo Zabaleta.

Hjemme på Britannia Stadium fik Thomas Sørensen således sæsonens kun fjerde kamp på banen, da han vanen tro agerede pokalkeeper hos Stoke lørdag eftermiddag.

Og selv om hans hold tabte, så viste den tidligere danske landsholdsmålmand flere gange, at han trods sin reservestatus hos Stoke i Premier League, fortsat er en sikker sidste skanse i målet, når han altså får chancen i de forskellige pokalturneringer.

Thomas Sørensen havde dog ikke meget at se til i kampens begyndelse. Og første halvleg blev ikke den store spillemæssige åbenbaring, selvom begge hold lagde fra land i et opskruet tempo.

En kort overgang troede hjemmeholdet dog, at anfører Ryan Shawcross havde bragt Stoke på 1-0, da han tæt under mål fik raget bolden i nettet. Men dommer Howard Webb annullerede scoringen for offside.

Efter en halv time var det så Manchester Citys anfører, den belgiske forsvarsspiller Vincent Kompany, som på uheldigvis kom i centrum. Her måtte han lade sig skifte ud med det, der lignede en ankelskade. En skade, som de forsvarende engelske mestre utvivlsomt beder til ikke viser sig at blive langvarig.

I anden halvleg fik Manchester City tilkæmpet sig mere spilovertag, og det gav udslag i flere fine aktioner fra Thomas Sørensen. Her kom han blandt andet på tværs af et fladt indlæg i det lille målfelt.

Især Manchester Citys Carlos Tevez var aktiv i offensiven med i flere afslutninger mod Thomas Sørensens mål. Og fem minutter før tid fik Manchester City udbytte af sit overtag.

Her dukkede forsvarsspilleren Pablo Zabaleta op ved Stokes bagerste målstolpe og sendte et fladt indlæg i mål bag en chanceløs Thomas Sørensen.

Stoke formåede aldrig at slå tilbage, og holdet er dermed ude af FA Cuppen.

En ærgerlig udvikling for Thomas Sørensen, der nu formentlig må se endnu længere efter spilletid for sin engelske klub.

Læs også: