Randers FC mistede et skridt i topstriden, da holdet med ti mand hjemme tabte hele 0-4 til Sønderjyske.

Randers. Fodboldklubben Sønderjyske hentede søndag sin tredje sejr i træk i Alka Superligaen.

Det skete med en overbevisende 4-0-sejr ude over Randers FC, der ellers indtager andenpladsen med 19 point før søndagens øvrige kampe.

I en kamp, hvor personlige fejl spillede en hovedrolle, blev Nicolai Poulsen udvist for Randers.

Med sejren avancerer Sønderjyske til ottendepladsen med 14 point.

De 5034 tilskuere på BioNutria Park i Randers blev vidner til en chancefattig første halv time, hvor begge hold havde svært ved at kreere chancer, og hvor de farlige situationer, der opstod, primært skyldtes personlige fejl og fejlafleveringer.

Men midt i første halvleg kom gæsterne foran 1-0. Som et lyn fra en klar himmel tordnede Marc Dal Hende bolden ind bag Hannes Halldorsson fra en spids vinkel.

Det mål åbnede kampen op, da hjemmeholdet satsede mere frem ad banen, hvilket samtidig lukkede op for potentielle kontraer fra sønderjyderne.

Netop på en kontra kom Randers' Nicolai Poulsen alt for sent ned i Nicolai Madsen, og han måtte gå tidligt i bad efter sin anden advarsel.

Tre minutter før pausen blev det så 2-0 til gæsterne.

Randers' Joni Kauko ville spille bolden til Jonas Bager, men hans aflevering fik for lidt kraft, og så kunne Sønderjyskes Mikael Uhre opfange bolden og assistere Nicolai Madsen, der fordoblede sønderjydernes føring.

Randers kom mere aggressivt ud efter pausen, men det til trods havde cheftræner Olafur Kristjanssons tropper mere end svært ved at åbne Sønderjyske-defensiven op, mens gæsterne fortsat satsede på kontraer.

Hjemmeholdet var dog ikke færdige med at lave fejl, og det blev igen straffet af gæsterne midt i anden halvleg, da Marc Pedersen nemt kunne heade Simon Kroons hjørnespark ind bag en prisgivet Halldorson.

Det var ikke sidste gang, at sønderjyderne var farlige på dødbolde, for godt fem minutter før tid headede Kees Luijkx Sønderjyske på 4-0 på et nyt hjørnespark.