Så kører transfermøllen: Her er de første rygter

Med indgangen til 2014 åbnede denne vinters transfervindue og rygterne har fået ben at gå på. Eller skal vi nærmere sige løbe på.

For det går stærkt med de mange historier om køb og salg, når først klubberne får lov at forstærke sig eller omvendt slippe spillere til andre interesserede. Og som altid er det de engelske klubber, der sæson for sæson sætter rekorder, som står foran i køen til spillermarkedet. 

Chelsea og José Mourinho er blandt de første til at agere i transfervinduet.

Knap var det åbnet, før Premier League-klubben havde både købt og sluppet den samme spiller. Det 18-årige talent Bertrand Traore tiltrådte torsdag i Chelsea, men allerede på hans første dag i klubben er han udlejet til samarbejdsklubben Vitesse Arnhem i Holland.

I samme pressemeddelelse oplyser klubben, at de to spillere Gael Kakuta og Sam Hutchinson begge vender tilbage til London efter endt lejeophold i netop Vitesse Arnhem.

Klubben skal også til at forholde sig til en utilfreds spiller tæt på startopstillingen, for den belgiske stjerne Kevin De Bruyne, der spillede en stor sæson som lejet spiller i Werder Bremen i sidste sæson, vil ikke længere vente på at få chancen af José Mourinho og ønsker sig væk - på permanent basis.

- Endnu en lejeaftale vil ikke være godt for klubben eller spilleren. Spilleren og hans familie vil gerne have en permanent løsning, da han allerede har været udlejet to gange. Det er VM-år, og derfor skal han have spilletid, siger hans agent, Patrick De Koster, til Association Press Sports. 

Chelsea er dog ikke den eneste klub, som pønser på ændringer i spillerstaben.

Premier Leagues tophold, Arsenal, har længe søgt efter et alternativ til førsteangriberen Olivier Giroud, og med både ham og Nicklas Bendter ude med skader løber der hurtigt navne rundt på nye angribere.

Ifølge The Mirror kunne endnu en rival til Nicklas Bendtner ligne Dimitar Berbatov, der er utilfreds med tingenes tilstand i sin nuværende klub Fulham.

Samme medie kan berette, at det tidligere Manchester United-talent Paul Pogba, der gør en god figur i Juventus, i et interview med et italiensk medie har indrømmet, at det altid har været hans drøm at komme til at spille for Arsenal.

Også denne sæsons hidtil største skuffelse, mestrene fra Manchester United, skulle være klar til at handle i jagten på bedre resultater. 

Og igen er det Juventus, hvis store stjerner er i fokus. Denne gang er Arturo Vidal, som David Moyes godt kunne tænke sig til Old Trafford. Et eventuelt køb af ham vil dog kræve et meget stort beløb, for chileneren har for kun en måned siden skrevet under på en ny aftale med de italienske mestre på en forbedret kontrakt.

Der er nu også spillere, som rygtes væk fra Premier League. Manchester Citys Joleon Lescott er angiveligt i forhandlinger med tyrkiske Besiktas og et skifte væk bliver sandsynliggjort af, at forsvarsspilleren har svært ved at komme på holdet og ønsker spilletid for at komme i betragtning til Englands VM-trup til sommer.

Sky Sports skriver også, at Besiktas forsøger at gafle gode, gamle Ronaldinho. Og sådan er der så mange historier. Vinterens transfervindue er åbent.

Læs også: