Atletico skød danske Robin i sænk

Den danske keeper Robin Olsen og de øvrige Malmö FF-spillere så ud til at være på vej mod en lille overraskelse på udebane mod Atletico Madrid, men efter 0-0 ved pausen gik det helt galt for svenskerne i anden halvleg. Spanierne satte trumf på med tre scoringer på et kvarter - signeret Koke, Mario Mandzukic og Antoine Griezmann - og derefter virkede Atletico tilfredse og så ud til at slå cruise control til. Men i kampens slutfase bankede først Diego Godin og derefter Alessio Cerci de sidste to søm i Malmös kiste, så sejren blev på 5-0.

Juventus skuffede i Grækenland

Italienske Juventus er i problemer i gruppe A, hvor de efter nederlaget på 0-1 onsdag aften mod Olympiakos blot står noteret for tre point i tabellen. Det placerer dem på en skuffende tredjeplads, og presset er dermed massivt på 'Den gamle dame', inden sidste halvdel af gruppespillet fløjtes i gang. Matchvinder for Olympiakos blev Pajtim Kasami, da han satte kampens enlige scoring ind i det 36. minut. Det betyder, at Olympiakos og Atletico deler førstepladsen i gruppen med seks point, mens Juve og Malmø halter efter med tre point.

Liverpool chanceløse mod Ronaldo & co.

Det duftede af storhed på Anfield, da Real Madrid kom på besøg hos Liverpool, men kampen blev mest af alt en udstilling af, hvor stort gabet lige nu er mellem Liverpool og de bedste mandskaber i Europa. Ronaldo - hvem ellers - scorede kampens første mål efter 23 minutter på et flot oplæg fra James Rodriguez. To gange Karim Benzema i det 30. og 41. minut afgjorde definitivt kampen, og Liverpool skal være glade for, at Real Madrid slap speederen i anden halvleg, så sejren ikke blev større end 3-0.

Bulgarsk triumf i sidste minut

Kampen i Bulgarien mellem Ludogorets Razgrad og Basel er næppe den kamp, der på forhånden havde mest sexappel over sig i onsdagens Champions League-runde. Det forhåndsindtryk gjorde de to mandskabers spillere ikke meget for ændre på i løbet af kampen, der tenderede en langgaber. Basels Serey Die fik rødt kort allerede efter 18 minutter, og det betød, at schweizerne indstillede sig på at forsvare et enkelt point hjem. Men i kampens sidste minut fik Yordan Minev bolden i kassen, så bulgarerne kunne fejre deres første Champions League-sejr.

Sikker tysk sejr

På hjemmebane havde Bayer Leverkusen ingen problemer med at besejre de russiske gæster fra Zenit med 2-0. Giulio Donati åbnede ballet for Leverkusen efter en lille times spil, og kort efter var græske Kyriakos Papadopoulos, et af de sprødeste navne i dette års Champions League, så på plads med scoringen til 2-0, der reelt lukkede kampen. Sejren sender Leverkusen op på en pointtotal på seks, og det er nok til at indtage førstepladsen i gruppe C.

Rødt kort i nulløsning

Benfica fik deres første Champions League-point i denne sæson, da portugiserne på udebane fik 0-0 mod Monaco i en kedelig fodboldkamp. Kampens dramatiske højdepunkt indtraf, da Lisandro Lopez fik rødt kort med et kvarter tilbage. Med blot et enkelt point på kontoen begynder avancement til ottendedelsfinalerne at se svært ud for Benfica, mens Monaco er i en mere fordelagtig position med fem point på andenpladsen i gruppen, der også tæller Zenit og Bayer Lerverkusen.

Vildt Arsenal-comeback

Arsenal styrede direkte mod en stor skuffelse på udebane mod Anderlecht, men med en fantastisk slutspurt fik Arsene Wengers tropper vendt et truende nederlag til en vigtig sejr. Andy Najar bragte det belgiske hjemmehold på sejrskurs i det 71. minut, og det så ikke ud til, at englændernes offensiv var potent nok til et modsvar. Men pludselig gik det stærkt. Kieran Gibbs og Lukas Podolski nettede i henholdsvis det 89. og 90. minut og sørgede for, at Arsenal nu ligger fornuftigt til i kampen om ottendedelsfinalerne med en andenplads i puljen efter Dortmund.

Dortmund kørte Galatasaray over

Borussia Dortmund fortsætter den suveræne stil i gruppen, hvor de med sejren på 4-0 over Galatasaray fortsat har maksimumpoint og en målscore på suveræne 9-0 efter de første tre kampe. På det ellers så frygtede Türk Telekom Arena i Istanbul pillede Dortmund hurtigt glansen af værterne. I løbet af godt et kvarter havde Pierre-Emerick Aubameyang bragt tyskerne foran 2-0, og med en Marco Reus-scoring inden pausen var kampen reelt afgjort, da spillerne løb på banen til anden halvleg. Adrian Ramos ville dog også lege med i slutningen af kampen, da han nettede til 4-0.