Der var drama til sidste sekund, da der tirsdag aften blev spillet Champions League i hele Europa. Få her det store overblik over, hvordan kampene gik, og hvem der er videre.

Gruppe A:

Manchester United - Shakhtar Donetsk: 1-0

Manchester United var på forhånd sikker på at gå videre til 1/8-finalerne. Med et nederlag til Shakhtar Donetsk ville ukrainerne dog kunne overhale Wayne Rooney og Co. på gruppens førsteplads. Derfor tog englænderne heller ikke let på opgaven. Sejrsmålet faldt efter 67 minutter, da Phil Jones scorede efter et hjørnespark. Dermed var Shakhtars viderefærd i Champions League i hænderne på Real Sociedad.

Real Sociedad - Bayer Leverkusen: 0-1

Mens Real Sociadad ikke havde noget at spille for, skulle Leverkusen bruge en sejr for snuppe andenpladsen i gruppen. Det blev aldrig nogen stor fodboldkamp. I stedet fik tyskerne fightet sejren hjem. Tyrkiske Ömer Toprak scorede kampens enlige mål efter 49 minutter. Før kampen var Leverkusen ét point efter Shaktar Donetsk - og rundens resultater betyder derfor, at tyskerne overhaler ukrainerne, der må nøjes med Europa League i det nye år.

Gruppe B:

FC København - Real Madrid: 0-2

Håbet lever. Det var beskeden, der stod skrevet på en tifo, da spillerne løb på banen i Parken. Og håbet om en plads i Europa League levede da også for FC København. I 25 minutter. Så sparkede Luka Modric flot spanierne foran. Thomas Delaney udlignede kort efter for FCK, men dommeren mente, han ramte Iker Casillas på vejen. Målet blev derfor annulleret til stor frustration for danskerne. Efter 48 minutter scorede Cristiano Ronaldo for niende gang i gruppespillet. Han fik chancen for at score en enkelt gang til, men portugiseren missede et straffespark. Real Madrid vinder helt suverænt gruppen med fem sejre og én uafgjort.

Galatasaray - Juventus. Afbrudt

I Tyrkiet blev der spillet om andenpladsen i puljen. Galatasaray var pisket til at vinde, hvis de skulle videre i Europas fineste fodboldturnering. Fodboldfesten nåede dog aldrig rigtigt at komme igen. Efter 30 minutters spil var dommeren på grund af heftigt snevejr nødsaget til at afblæse kampen. Efter planen skal kampen spilles igen i morgen.

Gruppe C:

Benfica - Paris Saint Germain: 2-1

Zlatan og resten af stjernerne fra Paris havde allerede sikret sig førstepladsen i gruppen. Derfor er det måske heller ikke så overraskende, at Benfica endte med at vinde kampen 2-1 på mål af Lima og Nicolas Gaitan. Edinson Cavani scorede for PSG. Med sejren nåede Benfica op på ti point i gruppe. Samme antal som Olympiakos endte med. Men da grækerne er bedre i de indbyrdes opgør, går de videre i Champions League.

Olympiakos - Anderlecht: 3-1

En vild, vild kamp. Olympiakos var før kampen á point med Benfica. Derfor skulle de mindst have samme antal point som portugiserne for at gå videre. Og det lykkedes de med. Gruppens prygelknabe Anderlecht kunnet intet stille op. Javier Saviola bragte grækerne foran, og Sacha Kljestan fik faktisk også udlignet. Men så gik det galt. Først fik Cheikhou Kouyate sit andet gulekort. Javier Saviola brændte det efterfølgende straffespark. Han scorede dog selv otte minutter senere. I 72. minut fik endnu et straffespark. Det brændte Vladimir Weiss dog. Herefter fik Anderlecht yderligere to røde kort i slutminutterne, ligesom Olympiakos fik endnu et straffe. Denne gang scorede Alejandro Dominguez. Der blev uddelt ti gule kort og tre røde i kampen.

Gruppe D:

Bayern München - Manchester City: 2-3

Bayern München har været fuldstændig suveræne i Champions League i år og havde vundet sine fem hidtidige kampe. Begge hold var på forhånd gået videre, men hvis City vandt med to mål, ville de også snuppe førstepladsen. Det var dog tyskerne, der begyndte bedst. Efter 12 minutter havde Thomas Müller og Mario Götze bragt hjemmeholdet foran 2-0. Herefter vendte kampen dog total. Manchester City med James Milner i spidsen lavede et fremragende comeback. Først lagde den engelske kantspiller op til David Silva. Derefter fik han tilkæmpet sig et straffespark, som Aleksandar Kolarov sikkert sparkede ind. Med 30 minutter igen scorede han så selv. Det blev ikke til flere mål. Bayern vinder derfor gruppen.

Viktoria Plzen - CSKA Moskva: 2 - 1

Tjekkiske Plzen stod uden point inden kampen, mens CSKA Mosvka havde fået deres eneste sejr ved på hjemmebane at besejre netop Plzen med 3-2. Ahmed Musa bragte russerne foran efter 65 minutter. To minutter senere blev hans holdkammarat Alan Dzagoev udvist. Herefter spillede tjekkerne sig ind i kampen. Først scorede Daniel Kolar, og i overtiden bragte Tomas Wagner med en scoring til 2-1 hele hjemmepublikummet i ekstase. Minuttet efter blev svenske Pontus Wernbloom også udvist for russerne. Resultatet betyder, at Plzen med sine bare tre point er videre til Europa League, fordi de er bedre i de indbyrdes opgør.