KØB PLUS!

Rooney: Min karrieres største fejl

Wayne Rooney fortryder i dag inderligt, at han i oktober 2010 bad om at blive solgt fra Manchester United.

I oktober 2010 fik Manchester United-fans verden over noget af et chok. Wayne Rooney havde bedt om at blive solgt, og Manchester City meldte sig straks på banen.

I sidste ende endte det med, at Rooney forlængede sin kontrakt med United, og i dag fortryder han, at han bad om at blive solgt.

- I september 2010 holdte min ankel mig på sidelinjen. Jeg blev frustreret over mig selv, mit spil, min skade og alt omkring mig. Jeg var fandt i en cyklus af dårlig form, som jeg ikke kunne komme ud af. Og så var det, at jeg begik den største fejl i min fodboldkarriere. I oktober udsendte jeg en pressemeddelelse, der åbent satte spørgsmålstegn ved min lykke på Old Trafford. Kunne jeg få det bedre et andet?

- Alle gjorde et stort nummer ud af det. Der var diskussioner i United for at løse problemet, folk udenfor United sendte deres meninger rundt, men ingen vidste rigtig, hvad der var i gang i mit live. Ingen af dem forstod, hvor jeg var i min karriere. De vidste ikke, hvor mit hovede var. Den eneste der vidste, hvad der foregik derinde var mig selv, men jeg var ikke engang sikker på, hvad jeg ville, skriver Wayne Rooney i sin nye bog "My Decade in the Premier Laegue."

I sidste ende overbeviste manager Alex Ferguson sin stjernespiller om, at lykken ikke altid er at flygte fra problemerne.

- Og så fik manageren det sidste rod: 'Nogle gange ser du ud over en mark og ser en ko, og du ser, det er en bedre ko, end du har på din egen mark. Men sådan fungerer det aldrig rigtigt.' Med det ville han sige, at græsset ikke altid er grønnere på den anden side, og han havde ret. Jeg kan lide det, der er på min mark. Jeg var forkert på den. United vil det samme som mig: Trofæer, succes, at yde det bedste.

Wayne Rooney sidder lige nu ude med en ny skade, som han fik i Manchester Uniteds opgør mod Fulham, hvor Hugo Rodallega stemplede ham på låret, så han fik et åbent sår og beskadigede en muskel.

tipsbladet.dk

Læs også: