Upåagtede Granada chokerede med sejr over Real Madrid. Cristiano Ronaldo fuldendte nedturen med et selvmål.

Problemerne fortsætter for José Mourinhos tropper.

Lørdag aften blev det til et ydmygende nederlag mod nedrykningstruede Granada.

For at gøre ond værre var det kongeklubbens ubestridte stjerne, Cristiano Ronaldo, der tegnede sig for kampens enlige scoring, da han midt i første halvleg headede bolden i eget net.

Real Madrid havde ellers flere muligheder for at gøre skaden god igen, men hver gang manglede skarpheden.

Helt slemt var det, da indskiftede Karim Benzema med mindre end ti minutter tilbage formåede at sparke bolden ved siden af et tomt mål.

Dermed sluttede kampen 1-0 til Granada, der ved slutfløjtet brød ud i vild jubel.

Med aftenens choknederlag har Real Madrid fortsat hele 15 point op til FC Barcelona på førstepladsen og fire point op til bysbørnene Atletico på andenpladsen. Begge hold har endda en kamp i baghånden.

Spørgsmålet er nu, hvor længe tålmodigheden rækker for José Mourinho, der er tvunget til succes
i Champions Leagues ottendedelsfinale mod Manchester United.