KØB PLUS!

Ronaldo savner Ferguson

Nok er det flere år siden, 27-årige Cristiano Ronaldo sidst har spillet for Manchester Uniteds legendariske manager, Sir Alex Ferguson, men derfor savner portugiseren stadig sin tidligere arbejdsgiver

Cristiano Ronaldo spillede for Manchester United fra 2003 til 2009. Alle årene under Sir Alex Ferguson, der har været træner siden 1986. Og nu fortæller portugiseren, der i dag spiller i den spanske storklub, Real Madrid, om sit forhold til den skotske træner.

- Han er en fantastisk person. En menneskelig person. Han lærte mig mange ting. Han er som en far i fodbold, fordi han lærte mig mange ting. Jeg savner ham virkelig, fordi jeg har et godt forhold til ham, siger Cristiano Ronaldo om Sir Alex Ferguson i et interview til CNN.

Portugiseren fortæller også, at det ikke altid var en leg at spille for den kontante skotte.

- Han kan være meget hård. Nogle gange tror jeg ikke, han kan ikke være sådan, fordi, hvor gammel er han? 70? Det er ikke godt for hans hjerte. Han er stadig hård og stærk, og jeg husker, at første gang, jeg så ham, havde han den samme effekt.

Cristiano Ronaldo nåede blandt andet at vinde Champions League-trofæet med Machester United i 2008. Da han blev solgt til Real Madrid i 2009, var det som den dyreste spiller nogensinde.