KØB PLUS!

Ronaldo: Paris frem for City

Hvis det kom til stykket vil Christiano Ronaldo hellere til PSG frem for Manchester City eller Chelsea.

I sidste uge hævdede den italienske sportsavis Gazzetta dello Sportat, at megarige Paris Saint-Germain havde snøren ude efter Cristiano Ronaldo.

Ifølge avisen planlægger den franske klub et bud i omegnen af 100 millioner euro (746 millioner kroner) for at hente Ronaldo til den franske hovedstad til sommer.

Men nu tager Ronaldo selv sagen i egen hånd, og udtaler sig for første gang om de italienske rygter om hans snarlige afgang fra Madrid. Og den portugisiske superstjerne er ikke helt afvisende over udsigten til at blive holdkammerat med Zlatan Ibrahimovic.

- Nej altså, det er ikke noget jeg går og tænker på. Tro mig, jeg trives utroligt godt i Madrid, og det er det, jeg fokuserer på. Men kun Gud ved, hvad fremtiden bringer. Alt er muligt, men for øjeblikket vil jeg ikke tænke på en ny kontrakt med Real Madrid, eller med andre klubber for den sags skyld, siger Ronaldo og fortsætter:

– Men hvis det skal være, så foretrækker jeg PSG frem for Manchester City eller Chelsea. Det er alle store klubber, og for min selvtillid er det selvfølgelig rart, at en af klubberne er interesseret i mig. Men altså det er som sådan ikke noget, jeg går rundt og tænker på.

i det samme interview afslører den 27-årige portugiser også hvem han egentligt helst vil stemme på til den kommende Ballon d'Or.

- Hvis jeg kunne ville jeg have stemt på mig selv. At være ydmyg er ikke godt. Jeg er den jeg er, og det er jeg egentligt meget glad for, slutter Ronaldo.

Messi har vundet prisen de sidste tre gange, hvorimod Ronaldo vandt prisen tilbage i 2008.

Læs også: