Real Madrid fortsatte deres fine form, der lørdag gik ud over oprykkerene fra Las Palmas.

Las Palmas' træner Quique Setien udtalte inden kampen, at man ville forsøge at presse La Ligas førerhold fra start. Det lykkedes ikke, da der allerede efter fem minutter stod 1-0 til kongeklubben. Her scorede spanske Isco, der har funklet i James Rodriguez' og Gareth Bales skadesfravær.

Cristiano Ronaldo har ikke været den vante målsmaksine indtil videre i sæsonen, hvor det 'blot' er blevet til syv scoringer i ni La Liga-kampe. Men efter et kvarter headede han Marcelos indlæg i kassen, og kampen var reelt afgjort efter et kvarter.

Scoringen var Cristiano Ronaldos ottende i sæsonen i La Liga, hvilket gør ham til delt topscorer sammen med Neymar.

Hernan fik bragt lidt spænding tilbage i kampen, da han kort inden pausen reducerede, men fem minutter efter og et minut før pausen scorede det spanske stortalent Jesé Rodriguez til kampens slutresultat 3-1.

Sejren sender Real Madrid tre point foran FC Barcelona, der lørdag aften skal til Getafe. I den anden ende af tabellen ligger Las Palmas fortsat til nedrykning.