*


KØB PLUS!

Ronaldo: Jeg elsker stadig United

Cristiano Ronaldo erkender, at Manchester United stadig har en helt særlig plads i hans hjerte.

Det var i Manchester United, at Ronaldo slog sit navn fast som en af verdens bedste fodboldspillere. Og derfor glemmer han da heller ikke sin tid i klubben så let.

- Tilhængerne kender mig godt, og jeg har en masse venner der, som jeg holder tæt til mit hjerte, indrømmer portugiseren.

- Nu forsvarer jeg Real Madrids farver. Det er vel en lidt trist følelse, men jeg vil gerne score, og jeg vil gerne have, at vi vinder, fortæller han med henvisning til det kommende Champions League-brag mellem de to klubber

Tilværelsen er ikke just rosenrød i Madrid i øjeblikket. Godt nok har Ronaldo allerede lavet 22 mål i denne sæson, men de forsvarende mestre ligger på en sløj 3.-plads og har reelt tabt titlen til rivalerne fra Barcelona.

Derudover er der masser af interne stridigheder i klubben, hvor Mourinho ud over at have sat anfører Casillas på bænken også nyder et anspændt forhold til fans og klubledelse. Ronaldo har endnu ikke forlænget sin kontrakt, så en snarlig United-retur ulmer på rygtebørsen.

Læs også: