KØB PLUS!

Ronaldo helten i vanvittigt drama

Cristiano Ronaldo viste klassen med to scoringer i et festfyrværkeri af en fodboldkamp.

De fremmødte på Santiago Bernabeu overværede søndag en forestilling, de sent vil glemme.

To røde kort, et straffespark og hele syv mål var bare nogle af ingredienserne i kampen mellem Real Madrid og Real Sociedad.

Allerede inden kampstart bragte Real-træner José Mourinho i fokus, da han endnu en gang valgte at bænke klubikonet Iker Casillas til fordel for Adán.
Sidstnævnte fik dog kun fem minutter mellem stængerne, inden han fik marchordre for at klippe udeholdets Carlos Vela i feltet.

Derfor måtte Iker Casillas i aktion til tilhængernes store tilfredshed.

Den normale anfører kunne dog ikke forhindre Prieto i at udligne det føringsmål, som Karim Benzema havde sørget for allerede efter to minutters spil.

Så var kampen ligesom i gang, men underholdningen stoppede bestemt ikke.

For selvom kongeklubben var i undertal formåede de at presse udeholdet, og efter 34 minutters spil dirigerede Samir Khedira elegant en Ricardo Carvalho-afslutning i mål.

Inden pausen sørgede Prieto med sit andet mål for, at det igen stod helt lige.

Troede man, at intensiteten måtte falde efter pausen, tog man grueligt fejl. Cristiano Ronaldo udnyttede en flot Benzema-aflevering til at score sit første mål i kampen, og bare to minutter efter knaldede han så et frispark i nettet via overliggeren.

Real Sociedad og i særdeleshed Prieto havde dog ikke givet op. Midtbanespilleren sørgede for at bibeholde spændingen ved at fuldende sit hattrick.

Men mere blev det ikke til for gæsterne, der desuden måtte se Dani Estrada blive præsenteret for det røde kort med lidt mere end ti minutter tilbage af kampen.