Ronaldo, Ronaldo og atter Ronaldo. Real Madrids portugisiske verdensstjerne var ustoppelig i lørdagens svære udekamp mod Sevilla, der blev vundet med 3-2.

Sevilla havde inden kampen ikke tabt hjemme på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, men den statistik skulle få en brat ende.

Kampen startede ellers stille og roligt, men med ti minutter igen af første halvleg gik det pludselig stærkt. På bare ét minut havde Cristiano Ronaldo bragt Real Madrid på både 1-0 og 2-0. Sevilla kunne dog gå til pause med optimismen intakt, da Carlos Bacca reducerede på et straffespark i overtiden.

Med godt tyve minutter igen fuldendte Ronaldo sit hattrick, da han på flot vis headede Gareth Bales indlæg i hen over Sevilla-målmanden.

Sevilla gav dog ikke op uden kamp, og med ti minutter igen fik Vicente Iborra reduceret til 2-3.

Hjemmeholdet havde et par fine chancer for at fuldende comebacket, men det lykkedes Real Madrid at holde stand og snuppe sejren, der var vital, hvis de skulle holde snor i Barcelona, som tidligere på dagen udraderede Cordoba med 8-0.

Barcelona fører dog fortsat ligaen med to point ned til Real Madrid. Der resterer tre spillerunder.