Real Madrid i almindelighed og Cristiano Ronaldo i særdeleshed var i hopla, da holdet hjemme vandt 4-1 over Sevilla FC.

Real Madrid havde noget at revanchere efter det overraskende nederlag i sidste uge til Granada, og det gik ud over Sevilla FC, som blev sendt hjem med et nederlag på 4-1.

Cristiano Ronaldo var i stort spillehumør, og det må glæde madrilenernes fans forud for Champions League-ottendedelsfinalerne mod hans gamle klub, Manchester United.

Målscoringen begyndte efter små 20 minutter, hvor Cristiano Ronaldo brød igennem i hjemmeholdets venstre side. Portugiseren lagde bolden fladt ind i målfeltet, hvor forsvareren Fernando Navarro fik den standset. Men Karim Benzema fik fat i kuglen og kunne nemt trille den over målstregen i tomt mål.

Otte minutter senere gjorde Cristiano Ronaldo det til 2-0 på langskud, og den stilling holdt til pausen.

Men anden halvleg var ikke en gang et minut gammel, da Cristiano Ronaldo sørgede for 3-0 efter et dårligt udspark fra målmand Beto. Bolden kom hurtigt retur igen, hvorefter Ronaldo løb fra sin tunge oppasser, Federico Fazio, og passerede Sevillas portugisiske målmand.

Det blev også 4-0 ved Cristiano Ronaldo, da han efter at have løbet 70 meter med bolden, spillede et-to med Gonzalo Higuain, der lagde bolden perfekt tilbage til sin medspiller, som let kunne score.

Derefter mente træner Jose Mourinho, at hans landsmand havde gjort sin pligt og skiftede ham ud.

Kampen udviklede sig til en grov affære i den sidste halve time med en del gule og to røde kort - ét til Real Madrids Gonzalo Higuian og ét til Sevilla FCs Hedwiges Maduro.

Med kun 20 spillere på banen blev der bedre plads, og det udnyttede Manu del Moral til at score et solo-mål, da der manglede tre minutter.

Det var dog ren kosmetik for sydspanierne, der fremdeles ligger i midten af rækken.

Real Madrid har nu fire point op til Atletico Madrid på andenpladsen, mens der er 13 op til FC Barcelona på førstepladsen. Begge disse hold spiller søndag.