*


KØB PLUS!

- Ronaldo ændrede mit syn på spillet

Tidligere Manchester United-spiller Gary Neville, fortæller hvordan Cristiano Ronaldo har påvirket hans måde at se individualister på.

Tusindvis af artikler er der skrevet om Cristiano Ronaldo, der har fået den samme kultstatus i Madrid, som han havde det i United før sit skifte i 2009. De fleste af disse artikler lovpriser portugiseren og hans ufattelige evner på en fodboldbane, men denne kommentar fra den tidligere United-back Gary Neville er dog ikke udelukkende fuld af roser.

Neville fortæller, at han aldrig vil glemme hvordan det var at spille bagved Ronaldo, der flagrede rundt og aldrig passede sine defensive pligter.

- For en som mig, der har spillet bagved David Beckham og Ryan Giggs, verdensklassespillere som arbejdede både offensivt og defensivt, som tog del i de beskidte opgaver på banen, var det en konstant frustration at ligge bag Ronaldo, siger Neville.

Alt taktisk træning blev kastet bort i de år, for lige pludselig var der er en spiller, der opfandt sin egne regler. Neville har dog ændret sit syn på Ronaldo.

- Han ændrede mit syn på spillet. Han viste, at det er muligt at inkorporere stor individualisme på et hold og få de to ting til at gå op i en højere enhed, konstaterer Neville.

Læs også: