Roma vandt lokalbraget mod Lazio med 2-0 efter to scoringer i anden halvleg af opgøret.

Rom. Lazio og AS Roma tørnede søndag eftermiddag sammen i Serie A, og lokalopgøret i Rom endte med en 2-0-sejr til Roma.

Dermed nåede Roma op på 32 point, som rækker til andenpladsen i ligaen, og Roma holdt dermed trit med Juventus, der topper med 36 point efter 3-1 lørdag over Atalanta.

AC Milan har også 32 point, men Roma har en bedre målscore.

Opgøret mellem de to Rom-klubber var uden scoringer indtil den sidste halve time af opgøret.

Efter 64 minutter sørgede Kevin Strootman for 1-0, da Lazio fejlede i forsvaret, og hollænderen relativt nemt kunne score.

To minutter senere fik Lazio-spilleren Danilo Cataldi så et rødt kort, uden at han var på banen.

Det skete, da indskiftningsspilleren hev fat i trøjen på Strootman, som derefter væltede omkuld.

Med 13 minutter igen lukkede Radja Nainggolan opgøret med et langskud.

Belgieren modtog bolden omkring midtercirklen og tog et par træk, før han sendte et langt, fladt skud afsted, som snød Lazio-keeper Federico Marchetti.