Rodgers langer ud efter Aggers spillestil

Daniel Agger skal koncentrere sig mere om at forsvare frem for at hellige sig sin spidskompetence, spillet fremad banen med bolden.

Den klokkeklare udmelding delte hans manager i Liverpool, Brendan Rodgers, med offentligheden forud for aftenens Premier League-kamp mod Norwich. Det skriver blandt andet The Times og Daily Star.

Rodgers har før rost Aggers kvaliteter med bolden, men nu vil han gerne se lidt større kvalitet i danskerens arbejde uden bold:

- Man skal først og fremmest forsvare. Det handler i første omgang ikke om bolden, det handler om at forsvare. Når man kan forsvare, så kan man begynde at tænke på at bygge spillet op derfra, siger Brendan Rodgers.

Daniel Agger har måttet se sig selv bænket ved flere lejligheder i denne sæson, og i den seneste kamp mod Hull, der blev tabt 1-3, sad han på bænken hele kampen igennem.

Agger erkender Barcelona-fristelse: 'Det havde været den bedste klub'

Han har i flere omgange tabt kampen om en startplads - også på grund af skader - til blandt andre Kolo Toure, der har nogle af de forsvarskvaliteter, som Brendan Rodgers efterspørger:

- Jeg følte bare, at vi for mange gange har haft problemer med store fysiske modstandere, og Toure har åbenlyst klaret sig godt mod den type spillere, siger Rodgers.

Liverpool indtager lige nu fjerdepladsen i Premier League.

Læs også: