KØB PLUS!

Rodgers: Hellere Suarez end van Persie

Liverpool-manageren bager op til søndagens brag mod Manchester United med at stor-rose sin topscorer..

Luis Suarez har været Liverpools helt store profil i denne sæson. Egenhændigt har han flere gange sørget for gode Liverpool-præstationer, og det på trods af masser af buh-råb, når han har været på udebane.

Det har fået den tidligere Liverpool-sportsdirektør Damien Comolli til at frygte, at Suarez vil flygte fra Premier League. Det frygter Liverpool-manager Brendan Rodgers dog ikke.

- Hans mentale styrke er utrolig. Han er en spiller som - ligesom de fleste topspillere - kan håndtere det mentale, og det er du nødt til med det pres, de lægger på sig selv for at præstere, og det pres, der er ved at spiller i en storklub,

- Men jeg synes, at han har været forbilledlig. Han er aldrig kommet uden et smil på læben og uden at arbejde hårdt, siger Rodgers ifølge Daily Mail.

Søndag skal Luis Suarez så vise sine evner mod Manchester United, og her vil han stå ansigt til ansigt med Manchester Uniteds topscorer Robin van Persie. Derfor er spørgsmålet også åbenlyst. For hvem er egentlig bedst af de to?

- Jeg har allerede Luis Suarez, så jeg ville ikke bytte. Jeg kan kun kommentere på Luis, jeg kan ikke kommentere på, hvem der er bedst, for alle angribere bringer noget forskelligt til spillet. Vi er velsignet ved at have en som Luis, der bar klubben i seks måneder i den forstand, at han var vores eneste skadesfri angriber, siger Rodgers.

tipsbladet.dk

Læs også: