Hollands anfører var tydeligvis skuffet efter 0-2-nederlag til Bulgarien, der sender "Oranje" på fjerdeplads.

Sofia. Hollands VM-drømme hænger i en tynd tråd, efter at holdet lørdag tabte 0-2 til Bulgarien.

Holdets anfører, Arjen Robben, betegner nederlaget som et "mareridt" efter at det stjernespækkede mandskab nu indtager en fjerdeplads i VM-kvalifikationsgruppen.

På førstepladsen er Frankrig seks point foran hollænderne, mens Sverige er tre point foran "Oranje", efter at de blågule slog Hviderusland 4-0. På tredjepladsen ligger Bulgarien to point foran Holland.

- Hvad skal jeg sige. Vi kom hertil med gode intentioner, men det udviklede sig til et mareridt, siger Arjen Robben efter kampen.

- Vi vinder sammen, og vi taber sammen. Nu står vi i lort til halsen. Det er trist. Jeg er målløs. Første halvleg var chokerende, tilføjer den skuffede Bayern München-wing.

Bulgarien tog hollænderne på sengen ved at score to mål inden for de første 20 minutter. Begge scoringer blev sat ind af Spas Delev.

Første mål skete efter en fejl fra den blot 17-årige Matthijs De Ligt, der var Hollands yngste debutant siden 1931.

Holland dominerede store dele af kampen, men en stærk bulgarsk defensiv suppleret med en storspillende Nikolay Mihaylov i målet spændte ben for hollændernes angribere.

Holland står nu med dårlige kort på hånden i kvalifikationen frem mod VM-slutrunden i Rusland.

Glipper det for Danny Blinds mandskab, vil det i givet fald være anden slutrunde i træk, da Holland heller ikke kvalificerede sig til europamesterskabet i 2016.