*


KØB PLUS!

Rieks: Jo før jeg skifter jo bedre

Søren Rieks har klare planer om at forlade Esbjerg til sommer. Han sigter mod et skifte til hollandsk eller belgisk fodbold

Søren Rieks er med al sandsynlighed fortid i Esbjerg efter denne sæson. Spillerens agent har sagt, at han skal videre til en ny klub i det kommende transfervindue, og flere udenlandske klubber er blevet sat i forbindelse med offensivspilleren.

Hovedpersonen selv lægger heller ikke skjul på, at han gerne vil til en udenlandsk klub i det kommende transfervindue.

- Det er min første prioritet, ja. Jeg håber, at det kommer til at ske, men der har ikke været noget konkret endnu, så vi må vente at se. Indtil jeg hører noget, blander jeg mig uden om. Det er min agent, der tager sig af det, så jeg fokuserer på bare på træning og kamp, siger Søren Rieks til tipsbladet.dk.

Esbjerg-spilleren, der har scoret massevis af mål i denne sæson i 1. division, har gjort sig et par tanker om, hvor han gerne vil hen.

- Holland og Belgien vil være et godt sted at starte. Det kunne være en mulighed, siger Søren Rieks. 

Han har kontraktudløb med Esbjerg til nytår, men der er flere grunde til, at et sommerskifte vil passe bedst.

- Det er vigtigt for en ny spiller at komme til en ny klub, før sæsonen starter og kan Esbjerg tjene lidt på mig, er det optimalt. Jo før jeg kan skifte, desto bedre, men min deadline er egentlig bare 31. august. 

Skulle det ende med en sidste halvsæson i Esbjerg, kan Søren Rieks dog godt leve med det.

- Det har jeg det fint med, men jeg håber ikke på det. Min første prioritet er, at jeg skal af sted til sommer, så jeg kan få en god start i en ny klub, siger han.

Senest har hollandske Groningen og tyske St. Pauli besigtiget Søren Rieks i kamp for Esbjerg, og offensivspilleren er flere gang nævnt som et emne i hollandske klubber.

tipsbladet.dk

Læs også: