KØB PLUS!

Ricardo: Tommy kunne være død

Den tidligere landstræner Richard Møller Nielsen er rystet over sønnens trafikuheld, der kunne have dræbt ham.

74-årige Richard Møller Nielsen er en sindig mand. Han har gennem et langt liv i fodboldverden oplevet både fantastiske opture og det modsatte, og han ved derfor alt for godt, at man ikke kommer igennem tilværelsen uden alvorlige knubs. Men kun få ting gør så ondt, som når ens børn kommer alvorligt til skade.

Således er det aldrende fodboldmenneske også alvorligt påvirket af, at hans søn Tommy Møller Nielsen i sidste uge blev kørt ned under en træningstur på sin cykel.

- Vi var rystede, for han kunne være blevet slået ihjel. Men efter omstændighederne går det godt - han er i klar bedring, siger Richard Møller Nielsen til fyens.dk om sønnens tilstand ovenpå det grimme trafik uheld, hvor HB Køge-træneren blev ramt af en bil med så stor kraft, at han fløj henover den og slog hovedet ind i en kantsten.

Det er endnu uvist, hvornår Tommy Møller Nielsen kan udskrives fra hospitalet.

- Vi regner med, at det sker i løbet af et par dage, men lægerne kan ikke sige noget med sikkerhed. Det er individuelt, hvor lang tid det tager, når man har været udsat for sådan en omgang, siger Richard Møller Nielsen.