Ribéry i skænderi - politiet tilkaldt

Politiet måtte tilkaldes, da en fan kom i ord-klammeri med den franske stjerne Franck Ribéry før onsdagens træning i Bayern München.

Franck Ribéry kom onsdag i et voldsom skænderi med en fan på Bayern Münchens træningsanlæg på Säbener Strasse i den sydtyske metropol.

Det kom endda så vidt, at klubben måtte tilkalde politiet for at få manden væk fra træningsanlægget.

- Jeg kan bekræfte, at vi har haft en politi-forretning på Säbener Strasse, siger politi-talskvinde Alexandra Schmeitz til avisen TZs net-udgave.

Manden havde sagt, at han var en ven af Franck Ribéry, og da midtbanespilleren på forhånd havde sagt, at hans bror og hans fætter muligvis ville komme for at overvære træningen, fik han lov at komme ind.

Manden var kommet til træningsanlægget i en bil med franske nummerplader, men efter at være kommet ind på anlægget endte han i omklædningsrummet, hvor han bestemt ikke ville hilse høfligt på Franck Ribéry. Tværtimod endte de to i et højlydt skænderi, som ifølge nogle medier endte med trusler mod spilleren, og som i hvert fald endte med, at Bayern München tilkaldte politiet.

- Jeg kan bekræfte, at vi tilkaldte politiet, men ikke at der var tale om trusler mod Ribéry, siger Bayerns presse-ansvarlige Markus Hörwick.

Ifølge TZ er der tale om en tilsyneladende sindsforvirret mand, som tidligere har bedt Ribéry om hjælp med sin hund.

Markus Hörwitz siger, at det på trods af episoden i fremtiden stadig vil være muligt for offentligheden at overvære træningerne.

Bayern München har valgt ikke at politianmelde manden, der trængte sig ind på Franck Ribéry, og politiet mener heller ikke, der er grundlag for en straffesag.
 

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08