KØB PLUS!

Ribery foran nådesløst gensyn

Når Bayern München og Franck Ribéry i aften spiller første kamp i Champions Leagues kvartfinale mod Marseille, kan det meget vel blive en helt speciel oplevelse for Ribéry

For han vender for første gang tilbage til den klub, hvor han fik sit store gennembrud fra 2005-2007, inden han skiftede til den tyske storklub. Bayern Münchens præsident Franz Beckenbauer tror da også, at Ribéry kan risikere at få en hård modtagelse på Stade Vélodrome.

- Publikumsfavoritter, der spiller for andre klubber, har det ofte vanskeligt. Marseilles publikum er meget fanatisk, og modstanderne bliver nådesløst buhet ud. Jeg håber, at han bliver sparet for det, siger Franz Beckenbauer.

Franck Ribéry selv tror da også, at det bliver svært at spille mod sin tidligere klub, men han er glad for at vende tilbage.-Jeg er glad for at vende tilbage til Marseille. Det er noget særligt for mig, fordi jeg havde to gode år der, siger Ribéry og understreger, at kampen i Sydfrankrig slet ikke bliver nem.

- Byen er helt vild med fodbold. Marseille vil være supermotiveret, og fansene støtter holdet. Det bliver overhovedet ikke let for os. Og så bliver det en smule sjovt for mig, siger Ribéry.

Men Bayern München er dog stadig favoritter. Tyskerne har scoret 26 mål i de seneste fem kampe, hvor det er blevet til lutter sejre. Marseille derimod er inde i en dårlig stime og har ikke vundet i otte kampe.

Læs også: