KØB PLUS!

Redknapp: Konerne vil hade mig

Den nyudråbte QPR-manager Harry Redknapp løfter sløret, og forklarer hvordan han har tænkt sig at holde klubben i Premier League.

Queens Park Rangers har fået en skrækkelig start på dette års Premier League. Blot fire point er det blevet til efter de første 13 kampe. Det fik fredag bestyrelsen til at afskedige Mark Hughes, og hyrede lørdag Tottenhams tidligere manager Harry Redknapp.

Og Redknapp er ikke en mand der er kendt for at gå stille med dørene, hvilket heller ikke lader til at blive tilfældet i QPR. Den rødmossede manager har afsløret hvordan en del spillere, og deres koner, sandsynligvis vil komme til at hade ham.

- Jeg vil forsøge at sætte mit hold, og det vil ophidse nogle mennesker. Nogle vil være vilde med mig, mens andre vil være imod mig. Konerne vil hade mig mest, når deres mænd kommer hjem og siger: "Han satte mig af", udtaler Redknapp.

Men der skal altså ændringer til, slår manageren fast. Der er blevet handlet rigeligt ind i sommer, og Redknapp er i det store hele tilfreds med truppens styrke. Nu skal spillerne hanke op i sig selv.

- At have fire points på dette tidspunkt er skandaløst, og spillerne må tage deres del af ansvaret.

Redknapp og QPR får allerede mulighed for at komme i gang tirsdag, når de gæster et andet bundhold, Sunderland.

Læs også: