Real Madrid i almindelighed og Gareth Bale i særdeleshed var ualmindeligt veloplagte, da holdet i Zinédine Zidanes debutkamp som træner vandt 5-0 over Deportivo la Coruña.

En svale gør som bekendt ingen sommer, men en god begyndelse er omvendt halvt fuldendt, og Real Madrid fik en virkelig god begyndelse på Zinédine Zidanes trænerperiode, da holdet lørdag aften vandt 5-0 hjemme over Deportivo la Coruña.

Efter sidste uges 2-2 kamp ude mod Valencia valgte Real Madrid at fyre træner Rafael Bénitez og opgradere Zinédine Zidane fra andetholds- til førsteholdstræner.

Og hvilken debut den tidligere franske verdensstjerne fik.

Allerede efter et kvarters spil af første halvleg kom hjemmeholdet foran, da Karim Benzema med hælen sendte en bold fra Sergio Ramos ind bag German Lux i Deportivo-målet. Og syv minutter senere blev det 2-0, da Gareth Bale headede et indlæg fra Dani Carvajal i nettet.

Netop Gareth Bale har været i fokus efter trænerskiftet, fordi waliseren havde et særligt forhold til Rafael Bénitez. Spanieren havde - efter at han selv havde overtaget holdet fra italieneren Carlo Ancelotti - personligt besøgt Gareth Bale og overtalt ham til at fortsætte, selvom han havde overvejet at søge væk, fordi Real Madrids publikum på et tidspunkt var på nakken af ham i sidste sæson.

Det mærkede man dog ikke meget til lørdag aften.

Syv minutter før pausen var Gareth Bale igen i målscorerens rolle, da han fra kanten af straffesparksfeltet sparkede bolden i mål efter et indlæg fra Cristiano Ronaldo i Real Madrids højreside.

I anden halvleg sørgede Gareth Bale med et hovedstødsmål for sit tredje og Real Madrids fjerde mål, og til sidst satte Karim Benzema trumf på med sit mål til 5-0 på en flot aften for den spanske kongeklub.

Resultatet betyder, at Real Madrid er et point efter bysbørnene Atlético Madrid og to efter FC Barcelona, som tidligere lørdag slog Granada 3-0.

Real Madrid har dog spillet en kamp mere end de to konkurrenter.