Real Madrid tabte tirsdag 1-2 ude mod Juventus. Spanierne fik et vigtigt udebanemål, og derfor er træner Carlo Ancelotti ikke i tvivl om, at spanierne nok skal vende det, når de på onsdag mødes på Bernabeu i Madrid.

»Vi kunne have spillet meget bedre i aften, men udebanemålet giver os selvtillid før returopgøret. Vi tror på det,« siger Carlo Ancelotti til pressemødet efter kampen ifølge UEFA.com.

James Rodriguez headede på stolpen i første halvleg ved stillingen 1-1, og derfor kalder han italienernes sejr for heldig.

»Vi bliver nødt til at tro på det. Vi har stadig 90 minutter og spiller foran vores egne fans på vores stadion. Juventus var heldig i aften. Vi skal glemme denne kamp og fokusere på den næste,« siger han.

Benzema vender tilbage, når Real Madrid skal forsøge at vende 1-2-nederlaget fra Juventus Stadium i Torino. Det glæder Carlo Ancelotti, der savnede skarphed blandt Reals angribere.

»Vi efterlader for meget plads i forsvaret, der koster mål. Vi manglede også præcision i vores chancer,« siger han.