KØB PLUS!

Real: Glæder os til at slå United ud

Real Madrid glæder sig til at slå Manchester United ud af Champions League, siger spaniernes Michael Essien, der har en fortid i engelsk fodbold.

Real Madrid tager onsdag aften imod Manchester United i verdens største turnering for klubhold, Champions League, i en gigantisk ottendedelsfinale.

Og det glæder de spanske mestre sig til.

- [Manchester] United er et fantastisk hold, og det bliver da svært. Men jeg kan dårligt vente på, at kampen går i gang. Vi er ikke bange for at blive slået ud, siger Michael Essien, som Real Madrid har lejet i denne sæson af Chelsea.

- Alle spillerne er virkelig spændte og glæder sig til at spille kampen, siger Michael Essien ifølge Daily Mail.

I modsætning til Manchester United - som fører den engelske liga - har Real Madrid problemer i den spanske liga, hvor de blot ligger nummer tre. Det har sat træner José Mourinho under pres.

Men ifølge Essien har problemerne ikke påvirket synderligt. Essien nåede også at spille under Mourinho i Chelsea, og han har et nært forhold til den portugisiske træner - så nært, at han omtaler ham som "Far".

- Far smiler hele tiden, og han arbejder hårdt for holdet. Jeg er glad for at være her, fordi Far gav mig muligheden for at spille her. Jeg nyder at være her, og jeg glæder mig altid til at spille Champions League. Jeg vil arbejde hårdt for holdet, så det kan vinde denne kamp.