KØB PLUS!

Real-fans: Giv os Löw

Trænersædet brænder for alvor under Jose Mourinho. I en stor afstemning peger Real Madrids fans på Joachim Löw som deres favorit til at overtage jobbet.

Der går efterhånden ikke to dage i træk, uden at nye rygter svirrer om Real Madrids træner Jose Mourinhos exit fra klubben. Angiveligt skulle uenigheder med klubbens præsident Florentino Perez ligge til grund for de kraftige rygter der sender 'The Special One' videre fra kongeklubben.

Nu har den store spanske avis Marca foretaget en afstemning på deres hjemmeside, hvor over 50.000 brugere har delt deres mening om hvem de ser som den rette mand til at overtage jobbet. Med over 15.000 af de 50.000 stemmer tager Joachim Löw den klare førsteplads. Tyskeren, der har stået i spidsen for det tyske landshold siden 2006, er altså blandt 30% af brugerne favorit til at overtage det eftertragtede trænersæde.

I afstemningen, der indeholdt 10 kandidater, kommer en anden tysker, Jürgen Klopp, ind på en anden plads, mens Alberto Toril havnede på tredjepladsen. De to fik henholdsvis 14 og 15% af stemmerne.

Helt i bunden findes, noget overraskende, den nuværende PSG-træner Carlo Ancelotti. Italieneren modtog blot 2,5% af stemmerne, og er altså bestemt ikke nogen varm kandidat blandt de spanske madridistas.

Læs også: