KØB PLUS!

Real-boss: For tidligt med United

Emilio Butragueño havde helst undgået Manchester United i ottendedelsfinalen.

Manchester United er ikke nogen drømmemodstander for Real Madrid. Rundens absolutte knaldkamp betyder også farvel til en af Champions League-turneringens store favoritter.

Real Madrids repræsentant ved lodtrækningen i Nyon Emilio Butragueño er heller ikke begejstret.

- Det ville have været rarere at møde United senere, men jeg sikker på, at de heller ikke er superlykkelige for det her.

- Det bliver et svært opgør. Champions League er den mest prestigefyldte klubturnering i verden. At spille mod Manchester United bliver en anden faktor for vores spillere. De vil tænke 'jeg vil vise, hvilket stof jeg er gjort af'. Det er vigtigt for os at få vores skadede spillere tilbage, men der er to måneder til den første kamp, og jeg håber, at vi vil være på vores bedste niveau og i form til den tid. 

- Vi ved, at det bliver hårdt. Sir Alex Ferguson har været der i mere end 25 år, og han er en fantastisk manager - han ved, hvordan han skal få det bedste ud af sine spillere. De har nogle top-spillere, men vi er Real Madrid og vi vil gøre vores bedste.

Butragueño er sikker på, at det bliver en helt særlig oplevelse for Cristiano Ronaldo at spille mod sin tidligere klub:

- Det bliver en speciel kamp for ham. Han er en stor professionel. Jeg er sikker på, at han vil gøre sit bedste for at hjælpe os til at gå videre. Der bliver meget, meget særligt for ham.

Samtidig er kampen en ny duel mellem Jose Mourinho og Alex Ferguson på de to trænerbænke:

- Jeg ved, at de har et fantastisk forhold til hinanden. Vi er meget tilfredse med ham, og jeg håber på, at han kan føre holde til Champions League-sejren og gøre vores fans stolte af holdet.

Uniteds midterforsvarer Rio Ferdinand glæder sig til kampen:

- Oh yes, Madrid. Det bliver et par fantastiske kampe. @Cristiano (Ronaldo, red) Vi ses snart, skriver han på twitter.

Her er reaktioner efter lodtrækningen fra de andre hold i de øvrige ottendedelsfinaler:

Celtic-Juventus

Celtic-manager Neil Lennon:

- Vi tror på, at alt er muligt over to kampe. Juventus er ved at flyde over med verdensklassestjerner og har været gode de sidste 18 måneder, men vi har også været ret gode. Lodtrækningen kunne have været rarere ved os, men den kunne også have været værre.

Pavel Nedved, Juventus:

- Det kunne have været værre, selvom Celtic bestemt er et hold, som man må respektere. De besejrede Barcelona i gruppespillet og fortjente fuldt ud at gå videre. Jeg har selv spillet derovre tidligere, og jeg ved, at der venter en fantastisk atmosfære, så vi må være meget fokuserede fra start af og matche deres intensitet.

AC Milan-Barcelona

AC Milan-sportsdirektør Umberto Gandini:

- Sidste gang spillede vi mod dem to gange (gruppespillet og kvartfinalen), denne gang er det heldigvis kun en gang. Nu er vi vant til at spille i Katalonien. Vi står sammen med Tito Vilanova og hans famile, og vi ønsker ham alt godt med operationen. Vi håber, at han er bænken med os.

- Vi forbedrer os, og jeg er sikker på, at det bliver vi ved med indtil februar. Vi står over for en perfekt maskine, selvom de har haft flere problemer end normalt i gruppespillet. Lad os bare håbe, at vi går videre denne gang. Den er den sværeste forhindring, som vi kunne stå overfor, mens hvis vi kommer over den, kan vi gå hele vejen.

Cesc Fabregas på twitter: Vi spiller mod Milan. Det bliver en fantastisk kvalifikationskamp.

Carlos Puyol:

- Personligt er jeg rigtigt glad. Ikke fordi det på nogen måde bliver nemt, tværtimod. Jeg er glad, fordi Milan er et godt hold, men jeg har altid godt kunne lide dem og jeg holdt af at spille der. De har et fantastisk stadion, og det bliver et fantastisk opgør. Sidste år mistede vi Champions League og ligaen stort set inden for en uge. Denne gang er vi begyndt godt, og sådan håber jeg, at vi fortsætter.

Arsenal-Bayern München

Karl Heinz Rummenigge, Bayern-formand:

- Vi går ind i denne kamp som små favoritter, men vi kan begå den fejl at undervurdere dem. Arsenal har til tider haft det svært i ligaen i løbet af de sidste par måneder, som et kig på tabellen viser. Men det bliver ikke nogen nem kamp for os. Jeg ser frem til vores kamp i London og returopgøret i München

- Som tidligere Bayern-spiller er Lukas Podolski selvfølgelgi et kendt ansigt. Jeg håber, at vi kan gøre det lige så godt som Schalke gjorde det i London, hvor de klarede at sikre en 2-0 sejr. Jeg vil ikke sige, at det er en heldig lodtrækning, men det er en vi kan klare.

Shaktar Donetsk-Borussia Dortmund

Hans Joachim Watzke, Borussia Dortmund-direktør:

- Shaktar er ingen ønske-modstander. Det er en svær opgave for os, men vi viste i gruppespillet, at vi kan sætte os igennem over for stærke modstandere. Måske er det en fordel for os, at den ukrainske liga først går igang senere.

Galatasaray-Schalke 04:

Hamit Altintop, Galatasaray (tidligere Schalke):

- Jeg spillede min første Champions League-kamp, da jeg var hos Schalke og scorede mod AC Milan. Det bliver rart at spille mod dem. Det ser måske nemmere ud end det kunne have været, men jeg kender den tyske kultur: De vil være et hold med stærk disciplin.

- Jeg kender alt til deres stadion og atmosfære. Næsten alle kampe er udsolgt. Selvom spændingen ikke er som i Tyrkiet, vil der være stor opbakning. Det tyrkiske samfund i Tyskland vil være en fordel for os.

Valencia-Paris Saint-Germain

Leonardo, PSG sportsdirektør:

- Det er usikkert om det er en god lodtrækning eller ej, det ved vi ikke før returopgøret. Under alle omstændigheder bliver det en smuk kamp, siger brasilianeren, der selv spillede i Valencia som aktiv for tyve år siden.

Læs også: