KØB PLUS!

Reading kigger på N'Doye i aften

Reading vil være på plads i Haderslev under pokalkampen mellem FCK og Sønderjyske - måske for at kigge på Dame N'Doye

FC København besøger i aften Sønderjyske i pokalsemifinalen, og her kan der meget vel være mere på spil end bare en billet til finalen i DBU Pokalen. Den nyrige og nyoprykkede Premier League-klub Reading vil nemlig være repræsenteret på tribunerne til kampen i Haderslev ved manager Brian McDermott, og manageren kan meget vel være på plads for at kigge nærmere på FCK's senegalesiske angriber Dame N'Doye.

Ifølge et lokal medie, Reading Post, er manageren på dansk visit for at scoute spillere, og journalisten bag historien har via sin Twitter-profil bragt Dame N'Doyes navn frem som et af de oplagte emner. At det skulle være Dame N'Doye, der er under opsyn, men det er ikke umiddelbart noget, der er faldet angriberens agent Niclas Jensen for øre.

- Det ved jeg ikke noget om, så det kan jeg ikke sige, siger Niclas Jensen og fortsætter:

- Men det er klart, at klubberne så småt er ved at forberede sig frem mod næste sæson, og Reading har jo netop sikret sig oprykning til Premier League, og man kan sige, at Dame har været interessant for mange klubber gennem længere tid, for han har scoret fire-fem mål, som jo holder gryden lidt i kog. Derfor vil der jo selvfølgelig være stor interesse for sådan en spiller i løbet af de sidste fem-seks kampe i sæsonen, så det er naturligt, hvis det er ham, de kigger på. Men det er ikke til at vide, siger Niclas Jensen til tipsbladet.dk.

Reading har netop fået en markant økonomisk støtte i ryggen via en ny storsponsor, og derfor må det formodes, at englænderne ville være i stand til at betale FCK de millioner, Løverne kræver for angriberen.

- Det er svært at sige, om den klub kunne være interessant for Dame, men umiddelbart ligner det et godt match, men der er mange ting, som gør sig gældende. Først og fremmest forholder vi os til, at han er FCK-spiller og har kontrakt der, og de skal selvfølgelig i første omgang have en transfersum, de er tilfredse med, så der er rigtig mange hvis'er. Men selvfølgelig er Premier League enormt interessant, det er der ingen tvivl om, siger Jensen.

Reading er netop rykket op i Premier League fra Championship, hvor klubben med én runde igen er sikker på at slutte som etter.

tipsbladet.dk

Læs også: