KØB PLUS!

Rasende Zlatan: Nu forstår man Mourinho

Milan var alt andet end tilfredse med den hollandske dommer, som tilkendte Barcelona to straffespark på Camp Nou, og Zlatan Ibrahimovic havde ikke meget tilovers for sin tidligere arbejdsgiver.

Til svensk tv, som blev vist i Champions League-studiet på 3+ , udtrykte den svenske stjerneangriber sig i kritiske vendinger omkring Barcelonas vej til sejren over hans hold AC Milan i kvartfinalen i Champions League.

- Jeg forstår ikke, hvorfor de to straffespark blev dømt. Det virker meget mærkeligt. Så skulle der også have været dømt straffe til mig, lød det fra Zlatan, som dog ikke stoppede sin kritik her.

De tvivlsomme kendelser, der går til Barcelonas fordel, har været et hot emne flere gange og specielt, når José Mourinho og hans mandskaber har besøgt Barcelona. Og den gryde begyndte Zlatan også at røre i.

- Hvorfor skal man have hjælp, når man (Barcelona, red.) er verdens bedste hold? Mourinho har taget det op før, og man forstår ham jo mere og mere, lød kritikken fra en alt andet end tilfreds svensker.

Barcelona vandt samlet 3-1 og skal i semifinalen møde Chelsea eller Benfica.

Læs også: