Rasende Liverpool-manager risikerer karantæne

Liverpool-manager, Brendan Rodgers, er i fare for at få karantæne for sine arrige udbrud mod dommer Lee Mason, efter at Liverpool torsdag tabte til Manchester City. FA bekræfter således fredag, at de nu er gået ind i sagen.

I 1-2-nederlaget var der flere tvivlsomme kendelser, som ikke gik Brendan Rodgers vej. Blandt andet en offside-kendelse, hvor de langsomme gentagelser efterfølgende viste, at Liverpools Raheem Sterling klart var på den rigtige side. Det fik manageren til at lange voldsomt ud efter dommeren.

- Jeg snakker aldrig om dommere, men de her var frygtelige. Linjedommeren dømte eksempelvis Raheem Sterling offside i første halvleg, i en situation hvor de end ikke var på linje. Hvis man arbejder på dette niveau, skal man ramme plet på sådan nogle, sagde Rodgers efterfølgende til BBC.

Men det var ikke nok for Rodgers. Han kræver, at dommeren i et sådant topopgør ikke burde komme fra Manchester-området, hvilket er en direkte stikpille til Mason, som er fra Bolton - mindre en halv times kørsel fra Manchester.

- Vi får forhåbentlig ikke en dommer fra Manchester-området i kampe mellem Liverpool og Manchester igen i fremtiden. Der var intet, der gik vores vej i dag, sagde Rodgers til BBC.

Det er disse udbrud, der nu har fået det engelske fodboldforbund, FA, til at indlede en sag mod Rodgers. Ifølge FAs regelsæt må trænere ikke stille spørgsmålstegn ved dommerens integritet, og det er på dette punkt, at Rodgers kan komme i problemer.

Der spekuleres i flere engelske medier i, at manageren kan se frem til én kamps karantæne fra sidelinjen. Dog forventes sagen endnu ikke at være afgjort, inden Liverpool og Rodgers søndag skal til London. Her venter endnu et topopgør, når Chelsea venter på Stamford Bridge

Læs også: