KØB PLUS!

Randers byder på australsk målmand

Den jyske klub er på jagt efter forstærkninger down under

Det er den australske klub Central Coast Mariners fra landets øverste række, som skulle have modtaget et bud på keeperen Mat Ryan fra Randers FC. Det skriver australske The Telegraph.

Buddet skulle være på 100.000 australske dollars - svarende til 600.000 danske kroner.

Men klubben vil ikke sælge keeperen for enhver pris og føler sig ikke forpligtiget til at sælge, hvis ikke Randers er villige til at ofre det rigtige beløb for 20-årige Ryan.

- Det er temmelig simpelt. Hvis aftalen ikke er god nok, så vil vi ikke sælge, siger Lawrie McKinna, der er direktør i Central Coast Mariners.

- Vi ønsker at vinde ligaen, og for at gøre det, er vi nødt til at holde sammen på den stærkest mulige trup. Men hvis et seriøst tilbud kommer ind, så er vi selvfølgelig nødt til at se på det, som enhver klub ville gøre, siger han.

Ifølge FIFA-regler vil Central Coast Mariners kunne forlange næsten det dobbelte af Randers-buddet, også selvom Ryan skulle forlade klubben ved sit kontraktudløb ved udgangen af ​​sæsonen. Det vil ske som kompensation for den udvikling, han har gennemgået i Central Coast Mariners, og fordi han er under 23 år gammel.