KØB PLUS!

Rajko Lekic færdig i Lyngby

Lyngby og Lekic ophæver i fælles enighed kontrakten efter blot et halvt år

Rajko Lekic er færdig i Lyngby efter blot et halvt år i klubben og er nu på jagt efter en ny klub.

Sporten.dk erfarede tidligere i dag, at både klub og spiller er blevet enig om at ophæve kontrakten, der oprindeligt først udløber sommeren 2013. Og klokken 11 fredag formiddag bekræftede Lyngby på sin officielle hjemmeside, at det er tilfældet.

- Klubbens situation er i dag anderledes end da vi hentede Rajko ind i februar måned. Rajko og Lyngby Boldklub er derfor blevet enige om at ophæve kontrakten 10 måneder før udløb. Klubben råder over flere dygtige unge angribere, som jeg synes er klar til opgaverne i Betsafe-ligaen, udtaler manager Niels Frederiksen til hjemmesiden.

Rajko Lekic blev i januar hentet på en fri transfer, efter han ikke fik forlænget opholdet i amerikanske New England Revolutions. Der var store forventninger til, at Lekics mål kunne holde Lyngby på den rigtige side af nedrykningsstregen i Superligaen, men Lekic blev knæskadet og nåede altså kun 21 minutter i Lyngby-trøjen.

I den nye sæson har Lekic kun siddet på bænken, mens Lyngby har indledt tilværelsen i den næstbedste række på overbevisende vis.

Rajko Lekic har tidligere repræsenteret klubber som Silkeborg, Xerez, OB og New England Revolution og vil være gratis for en ny klub.

Det var fredag formiddag ikke muligt at få en kommentar fra Rajko Lekic.