Zlatan Ibrahimovic og Paris Saint-Germain har slået et hul på 24 point i toppen af den franske liga.

Marseille: Paris Saint-Germain kan sandsynligvis snart kåres som fransk fodboldmester.

Søndag vandt Zlatan Ibrahimovic og holdkammeraterne for niende ligakamp i træk, da Marseille på udebane blev slået med 2-1.

Forspringet til de nærmeste forfølgere i tabellen fra Monaco er med 13 spillerunder tilbage af sæsonen på svimlende 24 point.

Det var nu ikke overbevisende hele vejen i søndagens udekamp i Marseille, hvor gæsterne før kampstart blev mødt af stenkast mod spillerbussen, da den ankom til Stade Velodrome.

Ligatopscorer Zlatan Ibrahimovic åbnede med en scoring efter to minutter, da svenskeren nemt prikkede en tværpasning i mål til 1-0. Det var angriberens 21. ligascoring i denne sæson.

Midtvejs i første halvleg udlignede Marseilles Rémy Cabella til 1-1, inden Angel Di Maria efter pausen sikrede PSG sejren.

Hovedstadsklubben har ikke tabt i 34 ligakampe i træk, hvilket er rekord i fransk fodbold.

PSG topper Ligue 1 med 69 point, mens Monaco på andenpladsen har 45 point. Marseille indtager tiendepladsen med 34 point.