KØB PLUS!

Prygl til FCN verden over

FC Nordsjælland har imponeret de fleste efter deres tre første kampe i Champions League. Men onsdag aften blev glansen pillet af holdet, hvilket der er bred enighed om verden over.

FC Nordsjællands indsats mod Juventus var en stor skuffelse. Reaktionerne varierer fra vantro til hån hos både danske og internationale medier. Her følger et udvalg af reaktionerne:

- FCN-spillerne var statister. 4-0 til Juventus gav ikke det rette billede af kampens forløb. Sejren skulle have været større, og FCN-holdets præstation var under vanlig standard og pinlig, skriver Politiken.

- Danskerne var langt fra at have den mængde boldbesiddelse, de eller har haft i turneringen. De var langt fra at have den sædvanlige fart i boldomgangen, de var langt fra at få fat i returboldene, langt fra det italienske felt og de var evigt langt fra deres direkte modstandere. Så langt, at de før pausen lige så godt kunne have befundet sig på et andet stadion, skriver Jyllands-Posten.

- De danske mestre blev ganske enkelt kørt midt over af Juventus i en pinlig første halvleg, der udstillede FCN som de aldrig er blevet det før, skriver Ekstra Bladet.

- Der var ingen pusterum for danskerne, der blev fuldstændig overgået i en ensidig første halvleg. Først efter en times spil havde FCN deres bedste forsøg i kampen, da de endelig tvang en redning ud af Gianluigi (Buffon, red), skriver goal.com.

- I første halvleg var udeholdet totalt domineret og blev styret af en mesters hånd. Nordsjælland viste sig at være for dårlige til at give nogen reel modstand, skriver lequipe.com.

- Juventus tog deres første sejr i Champions League i år ved at knuse danske Nordsjælland med 4-0. En modstander, der var hjælpeløse i det italienske holds stormløb, skriver sport.es

- Det er svært at tro på, at de danske mestre - der var total domineret og næsten ikke kom over midterlinjen i første halvleg - havde været ni minutter fra at slå Juventus hjemme bare to uger før, skriver GMA News.

Læs også: