KØB PLUS!

Presset QPR: Vi behøver forstærkninger

Harry Redknapp indikerer, at to nye spillere kan være på vej til Premier Leagues bundprop.

Overlevelsen i Premier League ser sort ud for Quens Park Rangers, der søndag led et svigende nederlag på 0-3 til Liverpool på hjemmebane, og nu kræver klubbens manager forstærkninger.

- Jeg tror stadig på, at vi kan komme ud af problemerne. Vi må ikke give op. Hvis bare vi kan hente en eller to spillere ind, vil det gøre en forskel. Det bliver hårdt, men der er masser af kampe endnu. Det er ikke umuligt, siger Harry Redknapp om overlevelsen til BBC.

Klubben har endnu 18 kampe tilbage til at komme over nedrykningsstregen, og holdet har trods store indkøb før sæsonens begyndelse kun samlet 10 point i de første 20 kampe. 

Nærmeste konkurrent netop nu er Aston Villa, der har otte point ned til QPR.

Men desværre for QPR er de næste to modstandere i særdeles godt spillehumør - det rokker dog ikke ved den garvede managers tro på point.

- Vi er nødt til at tro, at vi kan få gang i en sejrsstime. Jeg er stadig optimistisk. Jeg er ikke pessimistisk. Chelsea og Tottenham er flyvende i øjeblikket, og de ​​er vores to næste modstandere, men man ved jo aldrig i fodbold. Otte point er ikke uopnåeligt, siger Redknapp om distancen til Aston Villa.  
 

Læs også: