En 2-1-sejr hjemme over Schalke 04 sendte RB Leipzig tilbage som Bundesligaens tophold.

Leipzig. RB Leipzig fortsætter med at imponere i Bundesligaen.

Lørdag hentede oprykkerne den tiende sejr i sæsonen, da Schalke 04 hjemme blev besejret 2-1.

Dermed har Yussuf Poulsens tyske klub endnu ikke tabt i denne sæson, og klubben indtager førstepladsen i ligaen med 33 point.

Bayern München følger efter med 30 point, og Hertha Berlin har 27 point på tredjepladsen.

Leipzig lagde ud med lyn og torden, og i løbet af det første minut fik hjemmeholdet tilkendt et straffespark, da Timo Werner faldt omkuld i feltet.

Det gav en advarsel til Schalke-keeper Ralf Fährmann, mens Schalke-lejren var tydeligt utilfreds med dommeren.

Timo Werner tog selv ansvaret og bragte hjemmeholdet foran 1-0.

Yussuf Poulsen var tæt på at øge til 2-0 i to omgange i det tredje minut og dermed fordoble sin målscoring i Bundesligaen, hvor danskeren stadig er noteret for en enkelt scoring.

Schalke havde ikke meget at byde ind med i den første halve time, men så kom der pludselig gang i gæsterne.

I det 31. minut halvklarede Peter Gulacsi i Leipzigs mål en afslutning, og riposten røg hen til Sead Kolasinac, der udlignede til 1-1.

Der var dog ikke spillet mere end to minutter af anden halvleg, da Kolasinac blev skurk.

Hjemmeholdet tog et frispark og Schalke-forsvareren headede bolden i eget net til 2-1-føring til Leipzig, og føringen holdt kampen ud.