Politiet blev kaldt ud til en lejlighed, hvori der var skrig og dunk.
Politiet blev kaldt ud til en lejlighed, hvori der var skrig og dunk.

Fodbold vækker store følelser i folk. Også selv om man sidder små 2.000 kilometer væk.

For det var, hvad et par svenske betjente oplevede lørdag, da de blev kaldt ud til en lejlighed i Stockholm-forstaden Solberga.

Her havde en nabo straks ringet 112, fordi der fra nabo-lejligheden lød voldsomme skrig og voldsomme dunk på vægge og gulv.

»Anmelderen er urolig,« som det lyder i politiets døgnrapport, som kan findes på politiets hjemmeside.

Video Article type "" is not supported.

Anmeldelsen er sket lørdag kl. 15.39, og så kan den kvikke læser måske godt regne ud, hvad der i virkeligheden gik for sig.

For ja, det var lige dér omkring, at det, der er blevet kaldt ’Årets kamp’ i Premier League’ nåede sit klimaks. For det var her, at Liverpools Adam Lallana i fem minutters tillægstid scorede til 5-4 i den hæsblæsende udekamp mod Norwich.

Video Article type "" is not supported.

Som politiet skriver:

»Politiet bliver sendt ud til stedet og banker på ved den pågældende lejlighed. Det viser sig, at der i lejligheden findes to mænd, der ser fodbold. Da det ene hold i slutminutterne lavede mål, tog glæden overhånd med skrig og dunk som resultat,« lyder det i døgnrapporten - se den her:

Også på Carrow Road gik det i øvrigt så vildt for sig, at Liverpool-træner Jürgen Klopp fik ødelagt sine briller. Læs mere om det her.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 29 kr.