Politi afviser Messi-indblanding i narko-sag

Megastjernen Lionel Messi far, Jorge Messi, blev mandag morgen hængt ud som mulig nøgleperson i en spektakulær sag om hvidvaskning af narkopenge. En sag, der hurtigt eksploderede, men som nu har foretaget en voldsom kovending. Nu forlyder det nemlig, at Jorge Messi alligevel ikke er involveret.

- Der er et columbiansk firma, som hvidvaskede penge og arrangerede velgørenhedskampe, siger en anonym spansk politikilde til nyhedsbureauet AFP og fortsætter:

- Han (Jorge Messi.red.) havde intet at gøre med det firma.

Dermed frifindes Lionel Messis far for de voldsomme beskyldninger, som opstod efter en historie i mandagens udgave af El Mundo Deportivo.

Her blev det afsløret, at en specialenhed inden for de seneste måneder har efterforsket, hvordan en kriminel enhed har forsøgt at hvidvaske store summer narkopenge med Jorge Messis hjælp. Det skulle ifølge avisens oplysninger være foregået i forbindelse med venskabskampe kaldet 'Messi og venner', hvor FC Barcelona-superstjernen sammen med et par holdkammerater spillede showkampe rundt i verden.

Ifølge nyhedsbureauet bekræfter politikilden El Mundo Deportivos oplysninger om, at Bacelona-stjernerne Dani Alves, Javier Mascherano, Lionel Messi og målmand Jose Manuel Pinto skulle være blevet afhørt om sagen. Ingen af dem skulle dog være vidende om, at der foregik kriminalitet bag deres ryg. 

Læs også: