Arsenal kom bagud 0-4 i Capital One Cup mod Reading, men endte med at gå videre med sejr på 7-5 efter forlænget spilletid.

Hvilket comeback af Arsenal.

The Gunners var helt nede i sækken på udebane mod Reading i Capital One Cup - den såkaldt lille pokalturnering - men holdet fik vendt slaget til 4-4, inden det lykkedes at vinde i den forlængede spilletid.

I løbet af de første 20 minutter var Arsenal kommet bagud 0-3 ved Jason Roberts, Laurent Koscielny (selvmål) og Mikele Leigertwood. Og da Noel Hunt otte minutter før pausen headede 4-0 ind, var der ikke mange, der ville sætte deres spare-skillinger på et Arsenal-mandskab, der var præget af reserver og ungdomsspillere.

Theo Walcott reducerede til 1-4 på oplæg fra den ofte udskældte russer, Andrej Arsjavin, kort før pausen, men alligevel så opgaven svær ud for Arsenal i anden halvleg.

Den indskiftede Olivier Giroud scorede til 2-4 på hovedstød, og så lugtede Arsène Wengers mandskab pludselig blod.

Laurent Koscielny scorede - denne gang i den rigtige ende - på endnu et hovedstød, og sandelig om ikke Theo Walcott kort før tid fik udlignet til 4-4 og dermed fik fremskaffet forlænget spilletid.

Her lykkedes det i første halvleg for Marouane Chamakh - der ikke haft sin bedste sæson indtil videre - at passere Reading-målmand Adam Federici med et godt, fladt skud, og dermed var Arsenal pludselig i førersædet.

Men Reading gav ikke op, og Pavel Pogrebnyak kunne udligne til 5-5 efter en fæl forsvarsblunder hos Arsenal. Men Theo Walcott scorede til 6-5 på en ripost, og til slut blev det 7-5 til Arsenal ved Marouane Chamakh.

Dermed er Arsenal klar til kvartfinalen i turneringen, som klubben senest vandt i 1993 med en vis John "Faxe" Jensen på holdet. Senest var Arsenal i finalen i 2011, hvor det blev til et overraskende nederlag til Birmingham City.

Leeds United fra den næstbedste række kvalificerede sig tirsdag også til dette års kvartfinale takket være sejr på 3-0 hjemme over Southampton, mens Middlesbrough fra den næstbedste række trods udebane vandt 1-0 over lokalrivalerne fra Sunderland.

Aston Villa havde problemer ude mod Swindon Town fra den tredjebedste række, der vendte 0-2 til 2-2, men alligevel måtte se sig slået på et sent mål af Christian Benteke.

Endelig lykkedes det for Bradford City fra den fjerdebedste række at eliminere Wigan Athletic med 4-2 efter forlænget spilletid og straffesparks-konkurrence.