KØB PLUS!

Pogba: Ferguson er en rar fyr

Han er slet ikke så sur og militaristisk, som folk tror. Alex Ferguson er i virkeligheden en rar og munter herre, siger en tidligere spiller.

Manchester Uniteds manager, Alex Ferguson, har ry for at styre omklædningsrummet med benhård disciplin. 'Hårtørrer'-skideballer og støvler bliver smidt efter spillerne, straks de ikke følger den iltre skotes retningslinjer, ligesom at stemningen skulle bære præg af frygt.

Men sådan er det slet ikke. I hvert fald ikke ifølge Paul Pogba, der indtil i sommer spillede for klubben. Han har ellers fået hårde med på vejen af sin tidligere træner, efter at han ikke gad at forlænge sin kontrakt og efterfølgende skiftede kvit og frit til Juventus. Men det afholder ham ikke fra at sende roser den anden vej.

- Folk tror, at atmosfæren i Uniteds omklædningsrum er meget alvorlig på grund af manageren. Men det er ikke sandt, siger Paul Pogba ifølge The Sun.

Faktisk skulle Alex Ferguson langt fra at være den hårde type, som medier og fans går og tror.

- Ferguson vil altid have latter. På fjernsyn har han et hårdt image, men når det inde i omklædningsrummet er han meget anderledes over for spillerne. Han er altid meget tæt på sine spillere, fastslår Paul Pogba.

Læs også: