Gonzalo Higuain sendte Juventus på sejrskurs mod Dinamo Zagreb i Champions League, og Juventus vandt gruppe H.

Juventus sikrede sig førstepladsen i gruppe H i Champions League uden at anstrenge sig.

Italienerne vandt hjemme 2-0 over gruppens bundprop Dinamo Zagreb, og dermed slutter Juventus med 14 point foran Sevilla, der spillede 0-0 ude mod franske Lyon.

Sevilla endte dermed på 11 point foran Lyon med otte point, og franskmændene skal spille videre i Europa League efter vinterpausen.

Kampen fik en trist optakt, da italiensk politi måtte bruge vandkanoner for at kontrollere omkring 1000 kroatiske fans, som forsøgte at bryde gennem politiets afspærrede områder ifølge det italienske nyhedsbureau Ansa.

Juventus spillede den første Champions League-kamp siden 2008 uden rutinerede Gianluigi Buffon i målet.

I stedet var Norberto Neto valgt som keeper.

Første halvleg endte målløs, men efter 52 minutter sørgede Gonzalo Higuain for 1-0 til Juventus.

Bolden endte for fødderne af argentineren, og han sparkede resolut Juventus foran.

Det blev 2-0 ved Daniele Rugani, da han nåede højest og headede bolden i mål efter et hjørnespark.

I gruppe E havde Christian Eriksen og Tottenham udspillet muligheden for at avancere til ottendedelsfinalerne, men uafgjort hjemme mod CSKA Moskva ville sikre en plads i 16.-delsfinalerne i Europa League.

Alan Dzagojev bragte gæsterne foran efter en halv time, men et indlæg fra Eriksen blev sparket i mål af Dele Alli efter 38 minutter til 1-1.

I første halvlegs sidste minut lagde Eriksen en perfekt aflevering til Danny Rose. Den engelske back sendte et indlæg videre ind til Harry Kane, der ikke havde problemer med at sparke bolden i mål til en 2-1-føring.

Dele Alli headede mod mål i det 77. minut, og Moskva-keeper Igor Akinfeev blev noteret for et selvmål til slutresultatet 3-1.

Trods Bayer Leverkusen-sejr på 3-0 over Monaco slutter franskmændene på førstepladsen i gruppen foran tyskerne.