Peter Schmeichel skal skilles efter 31 år

Peter Schmeichel, 50, skal skilles fra sin hustru Bente.

Det meddeler den tidligere landsholdsmålmand, der har udsendt følgende pressemeddelelse:

- Efter 31 års samliv er jeg desværre nødt til at meddele, at Bente og jeg er i gang med separationsforhandlinger. Det har været en meget svær beslutning, men efter omstændighederne har vi det godt. Vi er enige om at vores familie har den højeste prioritet, og vi håber derfor, at pressen vil respektere vores privatliv, og at vi ikke har yderligere kommentarer.

Schmeichel i tv-program: Så meget betyder Bente for mig

I programmet 'Landsholdets Legender', der blev sendt på 3+ i 2011, gav Bente Schmeichel et indblik i, hvordan det har været at leve med målmanden, der blev kåret til verdens bedste i 1992 og 1993:

- Han er jo ikke så god til det der med kritik. Jeg er nok en diplomat, så jeg har efterhånden fundet ud af, hvornår jeg skal sige hvad, og hvornår jeg ikke skal sige hvad, sagde hustruen Bente.

Peter Schmeichel arbejder lige nu som fodboldvært på TV 2, hvor han i første omgang er ansat til og med VM-slutrunden i Brasilien til sommer. Han er med sine 129 kampe i perioden 1987-2001 for det danske landshold indehaver af rekorden for flest landskampe.

Schmeichel i tv-program: Så meget betyder Bente for mig

Læs også: