Hull og West Ham spillede mandag aften 2-2, da de to hold mødtes i et seværdigt opgør i Premier Leagues fjerde runde.

I første halvleg bølgede kampen frem og tilbage, uden at der for alvor opstod de store chancer. Indtil seks minutter før pausen, hvor Hulls uruguayanske angriber Abel Hernandez steg til vejrs og pandede et højt og tidligt indlæg i mål bag en chanceløs Adrián i West Ham-målet.

I anden halvleg var West Ham nødsaget til at gå mere offensivt til værks, og allerede i den 47. minut brød Diafra Sakho igennem på højre side og lagde et godt indlæg, der dog blev headet væk af et vågent Hull-forsvar.

Men to minutter senere var der ikke meget at gøre for Hull. Nyindkøbet fra Ecuador, Enner Valencia, fik god tid ude foran Hull felt. Det udnyttede VM-angriberen til at fyre kanonen af, og via overlæggeren kunne han skrive sit første Premier League mål på CV'et.

Hull pressede på for at få de tre point, og i det 64. minut blev et for kort indkast erobret af Mohamed Diame, der accelererede mod West Ham-feltet og på fornem vis placerede bolden øverst i det fjerneste hjørne til stillingen 2-1 til værterne.

Men allerede to minutter senere slog West Ham til, da Diafra Sakho - via en Hull-forsvarer - snød Allan McGregor i Hulls mål, og så stod den pludselig 2-2.

Begge hold havde efterfølgende muligheder for at sikre sig de tre point,og i dommerens tillægstid ramte West Ham overlæggeren. Men begge målmænd diskede op med flere gode parader, og dermed kunne de to mandskaber tilføje et ekstra point til Premier League-kontoen.