En sikker 4-1-sejr over Watford holder Christian Eriksen og co. inde i topkampen i Premier League.

Tottenham fik en glimrende indledning på det nye år, da Watford søndag blev besejret 4-1 på udebane i Premier League.

Sejren og de tre point betyder, at Christian Eriksen og co. indtager tredjepladsen i ligaen med 39 point ligesom Manchester City, der dog har en dårligere målscore.

Arsenal kan tage tredjepladsen senere søndag, hvis klubben vinder hjemme over Crystal Palace.

Den snu målræv Harry Kane sparker Tottenham på 1-0 mod Watford.

Tottenham var modstanderen overlegen søndag, hvor Watford dog i overtiden fik lov at pynte på resultatet med en reducering til 1-4 ved Younès Kaboul.

Harry Kane og Dele Alli scorede hver to gange for Tottenham, hvilket bragte Kane op på ti sæsonscoringer, mens unge Alli har scoret otte gange i ligaen.

Tottenham måtte undvære forsvarsspillerne Jan Verthongen og Kyle Walker på grund af karantæne, og det gav mulighed for sjælden spilletid for Kevin Wimmer centralt og Kieran Trippier på højreback.

Watford får en forfærdelig start på anden halvleg, da endnu en blunder fører til, at Dele Alli sparker Tottenham på 4-0.

Trippier gjorde fint opmærksom på sig selv, da han havde fødder med i Tottenhams to første scoringer i første halvleg.

Først fandt han fra højre kant Harry Kane efter 27 minutter, da angriberen på kanten af offside fikst sparkede gæsterne på 1-0.

Umiddelbart forinden havde det unge stortalent Dele Alli braget et langskud på overliggeren, mens Tottenham dominerede første halvleg.

Det kunne godt ligne, at dommeren snyder Eriksen og Tottenham for et straffespark hér.

Fem minutter efter var det igen Trippier og Kane, der sikrede 2-0-føringen.

Alli fandt Kieran Trippier på kanten, og backreserven sendte et perfekt og hårdt indlæg ind i feltet, hvor Harry Kane vred sig fri og flugtede bolden i mål.

Et hårdt frispark fra Christian Eriksen var tæt på at give en scoring i det 38. minut, men Heung-Min Son misbrugte tilbuddet.

Det blev 3-0 ved Dele Alli, der sikkert afsluttede fire minutter før pausen efter et stort forsvarskoks af Watfords Younès Kaboul.

Anden halvleg var dårligt kommet i gang, før Alli scorede sit andet mål i kampen og bragte gæsterne foran 4-0 i det 46. minut.

Kane lagde bolden ind i det rundtossede Watford-forsvar, hvor Dele Alli køligt tog den til sig og scorede.

Herefter var det mest et spørgsmål om sejren størrelse, og den blev på 4-1, da hjemmeholdet fik reduceret ved Kaboul i overtiden.

Kieran Trippier fik snittet et Watford-indlæg videre i eget felt, hvor Kaboul fik skovlet bolden i mål.