KØB PLUS!

Pepe: Jeg er ikke et monster

Portugals stjernespiller Pepe ærgrer sig over sit dårlige ry i international fodbold

Han er som en tyr omgivet af røde klude, når han træder ind på en fodboldbane.

De seneste par år har Portugals stjernespiller Pepe markeret sig negativt med en række uskønne tacklinger og krigerisk indgang til især rivalopgørene mellem Real Madrid og FC Barcelona.

Pepe har gang på gang leveret nærmest livsfarlige tacklinger og været i infight med både modspillere og dommere. Det har også kostet ham en række udvisninger, men alligevel forstår Real Madrid-stjernen ikke, at han har et dårligt ry i international fodbold.

- Folk er alt for gode til at hive nogle enkelte episoder ud i stedet for at kigge på helheden. Jeg spillede over 40 kampe for Real Madrid i denne sæson, og så kigger man alligevel på få kampe, hvor jeg har været involveret i nogle episoder, siger Pepe i et interview som den spanske avis Marca lavede før EM-afrejsen.

Pepe er klar over, at han ofte bliver kritiseret i medierne og ikke har det bedste ry blandt hverken andre spillere eller fodboldfans.

- Jeg har set overskrifter, hvor der står, at jeg er et monster. Det er så langt væk fra sandheden. Jeg er intet monster. Jeg er en dedikeret mand, og jeg er villig til at gøre alt for mit hold. I fodbold kan du ikke undgå, at der kommer fysiske dueller, og så bliver det misforstået af folk udefra, lyder det fra Pepe.

Han satser på, at han under EM kan vise sig frem fra sin bedste side og slippe af med sit dårlige image.

- Jeg er her for at hjælpe Portugal med EM-succes. Det er mit mål koste, hvad det vil. Men jeg har ikke tænkt mig at gå over stregen, for den slags person er jeg ikke, forklarer Pepe.

Portugals landstræner er også glad for Pepe, som han mener bliver en vigtig nøgle i kampen mod Danmark onsdag.

- Det er vigtigt, at defensiven ikke laver fejl og lukker Danmark ind. Pepe er manden, der tager et ansvar og går forrest. Holland lavede fejl mod Danmark, og det blev straffet. Vi ved, at Danmark er utrolig effektive fra vores tidligere kampe mod dem, siger Paulo Bento.

Læs også: