KØB PLUS!

Owen svarer igen: Se mine trofæer

Michael Owen blev træt af grimme svar på Twitter og svarede igen med at minde om, hvor god han har været.

Michael Owen er normalt et fodboldspiller, der følger reglerne og opfører sig pænt både på banen og udenfor. Men søndag fik han nok og svarede igen på en række personlige angreb.

Veteranangriberen, der som ung var en af Premier Leagues absolutte profiler, da han scorede mål på samlebånd for Liverpool, er i gang med karrierens efterår hos Stoke. På grund af en skade var han ikke med i truppen, da Stoke tabte 0-3 ude til Manchester City, men han kommenterede holdkammeraternes nederlag på Twitter:

- En hård kamp i dag, og der er ikke mange hold, der får noget med hjem fra Man City. Ærgerligt at vores stime på 10 kampe uden nederlag er forbi, skrev han.

Denne umiddelbart ret neutrale konstatering vakte dog stor forbitrelse blandt hans followers på Twitter. Owen kunne således konstatere en lang række hadske angreb.

- Nyt år, men der er nogle ting, der aldrig forandrer sig. Omkring 100 svar på mit sidste Tweet, hver og et krænkende. Hvor er det dog en vidunderlig verden vi lever i.

- Tweet noget som det, og så ser du den pæne side af Twitter. Mindretallet ødelægger det altid for de ordentlige mennesker, lød Owens svar, inden han satte trumf på og lagde et billede ud af alle de trofæer, som han har samlet igennem sin karriere.

- Åh, og så lige for genopfriske hukommelsen hos 'trollene' (folk, der på nettet bevidst provokerer og sviner andre til, red.) med en dårlig hukommelse, skriver Owen og minder om sin egen storhed ved at lægge billedet ud af sit private trofæskab, der blandt andet rummet to Premier League-topscorer priser samt en Ballon d'Or som Årets fodboldspiller i Europa fra 2001.

Men ironisk nok er billedet måske netop bare med til at minde folk om, at det er længe siden, at Michael Owen var en af engelsk fodbolds største stjerner.

Læs også: